Gielegans Los 2023

Op zaterdag 13 MEI 2023 gaan we nog eens GieleGans Los in het centrum van Sint-Katherina-Lombeek en dat vanaf 17u. Gratis ingang !!!

WAAROM? DAAROM!

Na een paar door COVID geannuleerde Midwinter edities bleef de Midwinter crew kampen met veel “goesting” en “knaldrang”. Daarom: Gielegans Los! Een dorpsfeest op de kerkstraat in Sint-Katherina-Lombeek ten voordele van het goede doel.

Op het programma

  • Speelstraat van 17u tot 20u
  • Verschillende drank en eetkraampjes – betalen aan de toog en de eetkraampjes doe je met onze app. Hoe dat werkt vind je hier.
  • Cocktailbar i.s.m. Plotercafé & Pulsbar
  • En een uitgebreid muzikaal programma voor jong en oud. Hieronder vind het volledige programma :

RHYTHM NATION – 17u00

De Ternatse dansgroep Rhythm Nation trekt nog eenmaal de dansbenen aan en verwent ons ongetwijfeld met een fantastisch optreden. Dansen, dansen, dansen !!!

DJ ZEEKOE – 17u45

De jeugd zal deze naam zeker al is horen vallen hebben in Ternat en omstreken. Want deze opmerkelijke naam vergeet je niet snel. Deze jonge weet hoe je een goed plaatje moet draaien. Zeekoe is niet alleen zijn dj naam, het is gewoon een handelsmerk.

RITZ – 19u30

Rock coverband geboren in 1996 te Ertvelde. Groot gebracht op diverse Vlaamse podia en vroeger gekend als “Weedfamers”.

MAMA FUNGI – 21:00

Een zomerse avond in Brussel aan de overkant van de Ancienne Belgique en onder het terras van Zwangere Guy zorgde deze bende vrienden uit de omgeving van Grimbergen voor een echt zonnige avond. Het plezier droop er af! Als ze nog maar de helft van die FUN naar Lombeek brengen wordt het een fantastische editie van GieleGansLos!!

BELPOPBAND – 23:00

6 jonge en professioneel geschoolde muzikanten vormen samen de BELPOPBAND. Een ode aan het rijke Belgische muzikale arsenaal.Maak je klaar voor een muzikale reis van The Wallace Collection tot Selah Sue, van K’s Choice tot Stromae en van Arsenal tot Red Zebra. Neem een fris pintje (en dat zal er zijn op GieleGansLos) in de hand en brul luidkeels mee met songs van eigen bodem!

METROPOLITANS – 0:45

Metropolitans is het project van 2 DJ’s: Duke & Xibo.

Na meer dan 10 jaar indiviudeel draaien, speelden we voor het eerst, heel toevallig, samen in 2006.
Het DJ-podium van het festival Rock Ternat, was toen “the place to be”.

Muzikaal klikte het onmiddellijk en een hoop parties en events werden ondertussen al voorzien van een mix van de meest uitleenlopende dansbare beats.

Hun motto … … Party On!

ONZE SPONSORS

Geen Gielegans Los zonder onze sponsors !

 

ONZE PARTNERS