FC Bareeltjes in actie op een zonnige woensdagnamiddag!

MidWinter Lombeek, vanaf de eerste editie, een dorpsfeest waarvan de eventuele opbrengst naar het goede doel gaat. De eerste 8 jaar ging de opbrengst naar de strijd tegen de Ziekte van Duchenne. Wanneer de Big Pharma eindelijk brood zag in een oplossing voor deze aandoening wijzigde MidWinter het doel.

G-sport

Lokaal sporten voor en samen met iedereen leek ons een mooi doel om na te streven. Alle Ternatse sportclubs die hier oog voor hebben kunnen op de steun van MidWinter rekenen. Zo zijn er de laatste jaren heel wat Ternatse initiatieven gesteund. BCAT, vzw Kruikenburg (zit volleybal), Dais, Akabe van Scouts de Geuzen, Huis Meuleveld van MPC St Franciscus en, sinds het initiatief van start ging, hebben we een dikke boon voor FC Bareeltjes.

Inclusie

Sinds de Corona-periode werd het duidelijk dat er meer nood kwam aan initiatieven die op inclusieve manier mensen ondersteunen die het net wat moeilijker hebben. De doelgroep werd wat verbreed en kwamen we uit bij #teameclair en Platten Dörpel.

125.000

De belangrijkste doelstelling van MidWinter Lombeek blijft het organiseren van een GRATIS winters dorpsfeest voor iedereen. Maar het is een echte warme extra als we hiermee, met z’n allen, kunnen bijdragen aan een inclusieve samenleving.

Op weg naar het 15de jaar hebben we al meer dan 125.000 Euro mogen schenken aan mooie initiatieven.

Kom dus mee feesten en u steunt zo heel wat lokale organisaties die inzetten op “inclusie”.

Op 24 januari worden de verenigingen bekendgemaakt die de opbrengst van GieleGansLos 2023 mogen verdelen.

Denk je met jouw initiatief in aanmerking te komen voor wat steun? Laat ons iets weten via info@midwinter.be