We kiezen ervoor een zoveel mogelijk cashloos evenement te organiseren. We moedigen iedereen dan ook graag aan vooraf onze app te installeren en geld op te laden. Met deze app kan je dan aan de drank en eetstandjes betalen. Op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe dat in zijn werk gaat.

1: Installeer de Midwinter App

Surf naar https://linktr.ee/midwinterlombeek en klik op de knop “Download de Midwinter Lombeek App”. Je zal automatisch doorverbonden worden naar de juiste download voor jouw toestel.

2 : Maak een account

Eens de app geïnstalleerd is zal deze je vragen om een account aan te maken. Dat kan via Facebook, Google, Apple of via email.

3 : Laad geld op

Via de knop “+ Add Money” kan je kiezen hoeveel euro-tjes je wil opladen.
Uiteraard kan je op elk moment extra euro-tjes toevoegen. Om je een beetje op weg te helpen vind je hier onze prijslijst.

4 : Betaal met je GSM

Aan de toog en aan de eetstandjes kan je als er voldoende euro-tjes op je app staan met je app betalen. In je app vind je een QR code achter de knop “ID”. Laad deze scannen door de medewerker die je bestelling opnam en je betaling is in orde.

Eco-beker

Vergeet ook niet dat je een beker nodig hebt. Deze kost 1 euro. Als je je beker binnenbrengt bij je volgende bestelling wordt deze in mindering gebracht. Aan het einde van de avond kan je je beker ook terug inruilen voor een tegoed op de app.

Geld over?

Heb je na Giele Gans Los nog geld over op je app? Geen probleem na het event vind je in de app een refund knop via de welke je euro-tjes kan terugstorten en dat tot 20 Mei 2023 (we houden enkel een administratieve kost van 1 euro af.) Haal je je refund niet op dan gaat het resterende bedrag intergraat naar één van onze goede doelen! Beloofd!