Werm Loemek was alweer een schot in de roos! Bedankt!


De “Kerstmarkt” is sinds 6 jaar terug van weggeweest. Lokale verenigingen en goede doelen verzamelen met lekkers en leuks wat centjes voor hun werking of het goede doel. De organisatie ligt in handen van MidWInter Lombeek, dat op die manier dankuwel wil zeggen aan de vele helpende handen op MidWinter-dag


NIEUW

Musikalo jongeren die fijne sfeer creƫren in de kerk dat kenden we al. En die zijn er ook dit jaar weer !!

18U – JEUGDORKEST MUSIKALO

Maar ZING ZELF MEE met een voor deze gelegenheid samengesteld koor. Op het programma kerstliederen. Partituren en teksten zullen aanwezig zijn. Nog alleen jouw stem !!

19U30 – DAVIDSFONDS – ZING MET ONS MEE


MOBILITEIT

Het grootste deel wordt pas vanaf 15u00 opgesteld maar ook nadien zal u tot aan de handelaars op het kerkplein kunnen. Ook met de wagen. Om 17u00 gaat het centrum toe voor alle verkeer, behalve …


MOBILITEIT 2

… voor wie met de fiets komt of een beroep doet op onze TAXI DIENST. U wordt thuis opgehaald en geraakt veilig thuis voor een vrije gift voor het goede doel . Hou het veilig en laat je rijden !!!


VEILIGHEID

FEESJE? Zeker, maar met wat regels en afspraken! PARKEREN: vanaf 12u is er een algemeen parkeerverbod op het kerkplein. Tot 15u blijven de kortparkeer-parkings vrij VOOR DE HANDELAREN, niet voor verenigingen of organisatoren!!! Vanaf 17u hele kerkplein en omliggende straten geheel verkeersvrij!
En vergeet de afspraken in deze banner niet
. En om 02u00 is het rustig en zo goed als opgeruimd !